Datos personales

Barcelona, Barcelona, Spain
Empezando por el circo, mi creatividad pasó por la pintura, escultura, fotografía y vídeo. Busco locamente la unión del arte plástico y el escénico. Actualmente, me he canalizado hacia el mundo de la escenografía, dejándome sorprender por la magia de la escena. Soy profesora de arte y formo parte de la Compañía Micro Circ

DIBUJO Y PINTURA
Bocetos proyecto de la obra de teatro Don Cristobal
Cuadros de la exposición RERA-FINESTRA
                                                        CULTURA
dilluns 4 abril '11
13:27
28 lectures

EXPOSICIÓ

Laia Sauret presenta l'exposició "Rera finestra", una visió de la vila de Cambrils a través de finestres antigues

Berta Ruiz Berta Ruiz

La jove artista Laia Sauret Sarrà va inaugurar, el passat divendres a la sala Àmbits, la seva exposició de pintura que porta per títol "Rera finestra", dedicada a la vila de Cambrils. A partir d'unes finestres de fusta, rústiques i velles en desús, neix el treball de Sauret, que mirant a través, observa, fotografia i pinta els carrers, les places i els racons més viscuts de la vila de Cambrils. "Tot parteix d'aquestes finestres que m'he trobat pel carrer o en mercats de segona mà. Intento fer la representació de tot allò que ha viscut aquella finestra, amb imatges de carrers com el de l'Hospital o el carrer Major", comentava l'artista a Revista Cambrils Diari Digital. De fet, el nom de la mostra "Rera-finestra" conté 20 peces i pretén ser "una visió a través de la finestra".

Imatges antigues de Cambrils

La tècnica que utilitza és mixta, fent un collage de les fotografies i papers amb pintura i dibuix sobre un suport de fusta, amb els marcs de les finestres. Cal destacar que algunes de les fotografies que utilitza Sauret són les làmines antigues reproduïdes i repartides per Revista Cambrils fa uns anys. Sobre com va néixer aquesta idea, Laia Sauret va explicar que el primer quadre de "Rera-finestra" va sorgir arran d'un encàrrec fet per la seva tieta per tal de decorar el seu bar, El racó de la plaça, situat al carrer del Sindicat. "Va sortir la idea de fer un tema sobre Cambrils i buscant fotos que tenia la meva àvia i explicant-me històries i vivències d'aquells carrers va néixer la mostra", deia Sauret. De fet, la seva família materna és cambrilenca i ella mateixa ha viscut aquí durant tres anys, tot i que actualment resideix a Barcelona. Aquesta jove artista va estudiar Belles Arts i escenografia. Ara es dedica a fer feines d'escenografia, treballs de pintura i tallers per a nens.

La mostra es podrà visitar a la sala Àmbits del Centre Cultural i Ocupacional fins el proper 21 d'abril.
Cartel de obra de teatro para la compañía de teatro Tanaka

No hay comentarios:

Publicar un comentario